Laatste opnamedag Waai – MalukuEen gedenkwaardige opname dag voor de crew. Romy sluit de documentaire af met een gesprek met de kepala2 adat van de negeri Waai. Als anak cucu, was dit 1 van haar wensen en bijzonder dat deze werd beloond. Haar behoefte om te weten waar ze vandaan komt, wie haar voorouders waren, was 1 van de redenen van haar reis. Ze mocht openhartig met de kepala2 adat van de negeri praten. Over haar persoonlijke vragen maar ook over de (uiteraard) huidige situatie, Gempa Maluku, de adat. En meer. Hati ke hati. Open en eerlijk.

Dat beloofd een mooie afsluiting te worden van de documentaire. Wij hebben er nog geen naam voor gevonden en hebben voor het gemak de werktitel ‘Building the Baileo’ gegeven. Het kan maar zo zijn dat wij het zo houden.
Heel benieuwd hoe de filmploeg onder leiding van Ellon Tomisa, ism Romy de beelden voor ons monteren. Het is bijna zover!

Ondertussen hebben de andere leden van Building the Baileo ook niet stil gezeten, de documentaire is weliswaar een belangrijk moment van onze Hari Alifuru dag, de dag bestaat uit veel meer. Wij merken dat u enthousiast bent (uitverkocht) dit geeft ons alleen maar meer steun om de puntjes op de welbekende ‘i’ te zetten en er samen een bijzondere dag, herinnering, van te maken.

Romy: Wij willen iedereen, ook namens de hele crew die ons heeft ondersteund op de Molukken enorm bedanken voor alle donaties en natuurlijk de steun in de vorm van ‘ komen naar ons event ‘! Samagat!
Ons dank gaat tevens uit naar alle personen die een rol hebben in onze documentaire.The making of the documentary

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: