Reflectie 2019

Het (bijna) afgelopen jaar was voor Building the Baileo een belangrijk en vruchtbaar jaar.
Wij hebben naast Awareness Moluccan Identity (AMI) en Beta Alifuru Maluku Melanesia (BAMM) mogen staan om aandacht te vragen voor de boskap op Seram. Daarnaast hebben we twee keer in de Marinjo mogen staan om iets te vertellen over onze doelstellingen.
Ook hebben we op de TongTongFair te Den Haag mogen praten over dekolonisatie, en hebben we het programma in het Bijlmerparktheater mogen invullen op de Molukse dag van het Kwaku Summerfestival. Met trots mogen we zeggen dat het hoogtepunt van het afgelopen jaar het maken van onze documentaire op de Molukken was met betrekking tot de Adat Isti Adat en Budaya Alifuru Maluku en deze mogen presenteren op onze eerste Hari Alifuru in het Moluks Museum in Den Haag.

Ook voor ons bestond het jaar uit ups en downs, voor- en tegenspoed. We hebben mogen netwerken, onze krachten mogen bundelen en onze Building the Baileo family mogen zien groeien met nieuwe leden.

Maar dit jaar bestond helaas ook uit rouw en afscheid van dierbaren, en hebben we vanwege priveomstandigheden helaas ook afscheid moeten nemen van een aantal leden uit onze kerngroep.
Wij willen hen dan ook bedanken voor hun tijd, inzet, en energie die zij in Building the Baileo hebben gestopt.

Wij mogen terug kijken op een mooi jaar vol fijne herinneringen, leermomenten en goede ontwikkelingen.

We kijken met positiviteit vooruit naar het volgende jaar, want 2020 belooft een prachtig jaar te worden waarin wij ons verder zullen ontwikkelen, en waarin we meer dagen zoals Hari Alifuru zullen gaan organiseren.

Ook voor Maluku wordt 2020 een mooi jaar, en dat wij als Molukse gemeenschap in Nederland parallel met hen mee mogen ontwikkelen. Wij hopen dan ook om met steeds meer mensen in contact te komen en iedereen met open armen te mogen verwelkomen tijdens onze evenementen.

Wij dragen allen een warm hart toe, en willen u fijne feestdagen wensen. Wij willen tevens nogmaals iedereen bedanken die ons heeft geholpen en gesteund, en tot in 2020!

Een goede en veilige Jaarwisseling en tot in 2020|

Namens Building the Baileo,

Romy Rondeltap,
Brenda Suitela,
Priscilla Laclé,
en Manoah Salampessy

Building the Baileo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: